HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TELEVÍZIÓ

8380 Hévíz, Széchenyi utca 29.

+36 30 207 7456

facebook

csütörtök, 29 augusztus 2019 12:29

Javában zajlik a felkészülési időszak

Kézilabdásaink szeptember 14-én kezdik a bajnokságot.

 

Egy Hévízen edzőtáborozó német csapattal játszott felkészülési mérkőzést felnőtt kézilabda csapatunk. A lányok szeptember 14-én kezdik a bajnokságot, így már javában a hathetes felkészülés időszakot töltik. Mint a szakosztály vezetője elmondta, történtek személyi változások még a közelmúltban is, így a csapat pontos összetételéről egyelőre még nem tudunk beszélni. Ami azonban biztos: egy teljesen átalakult, fiatal csapat fog a következő szezonban Hévíz színeiben megmérkőzni.

Lancz Katalin- a Hévíz SK Kézilabda Szakosztály vezetője: „Nekünk ez az év nagyon kell a fiatalok miatt. Tehát itt most nem szabad elvárni a dobogót és az első ötöt. Azt mondom, ha egy erős közép menyőzben tudunk maradni, az nagyon jó lesz. Ami nagyon sajnálatos, hogy úgy néz ki, kevesen leszünk, nem tudtunk minőségben igazolni. Ennek bizonyos okai is vannak, nem a mi részünkről, hanem egy-két játékos az utolsó pillanatban távozott. Meglátjuk majd még a jövőben. Egy biztos: aki maradt, a Norbival mindent megtesznek azért, hogy jól tudjunk szerepelni. Nagyon sokat dolgoznak, nagyon minőségi munkát végeznek fizikálisan, már labdával is. Meglátjuk majd mire lesz elég.”

A felkészülési időszak fő feladata a csapatban újonnan szereplő, fiatal játékosok beilleszkedése és az összeszokás. Az edző hangsúlyozta: mivel egy frissen felépített csapatról van szó, fontos, hogy a játék minél gördülékenyebb képet mutasson a bajnokság kezdetéig.

Baranyai Norbert- edző, Hévíz SK Kézilabda Szakosztály: „Más csapatunk lesz, mint az előző évben. Úgy gondolom, egy fiatalabb, gyorsabb csapat lesz, ha így mondhatom. Én úgy gondolom, ennek a csapatnak azért idő kell, amíg a tanultakat majd érvényesíteni tudják a pályán. Azért dolgozunk, hogy ez minél előbb megtörténjen és a bajnokságban is tudjunk olyan mérkőzéseket játszani, amiket szeretnénk.”

A napokban a sorsolás is megérkezett, az NBII-es Dél-nyugat csoportban a változás a tavalyi szezonhoz képest, hogy a Csurgó csapata eggyel feljebb jutott, csatlakozott helyettük azonban a Nagykanizsa, illetve a Dunaújváros helyett a Szekszárd együttese.  

A hévíziek első mérkőzésüket szeptember 14-én Siófokon játsszák, majd 21-én szombaton 14 órától hazai környezetben lépnek pályára, 14 órától a Kozármisleny együttesét fogadják.

Kapcsolat

8380 Hévíz, Széchenyi út. 29.

+36 30 207 7456

Szolgáltatónk:

T Com

Itt talál minket:

© 2016 - 2020 . Hévízi Televízió. Minden jog fenntartva!