HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TELEVÍZIÓ

8380 Hévíz, Széchenyi utca 29.

+36 30 207 7456

facebook

kedd, 01 október 2019 12:32

Új márka alatt működik a Thermal Hotel Hévíz és az Aqua

Még nagyobb figyelmet fordítanak a természetes erőforrásokra.

 

A Hévízi Thermal Hotel és Thermal Hotel Aqua ezúttal új márka, az ENSANA égisze alatt folytatja a munkát. A 2019-ben megalakult ENSANA Európa vezető gyógyfürdő márkája, a csoporthoz jelenleg 26 gyógyszálloda tartozik, köztük öt magyar. A csoport Magyarországon, a Cseh Köztársaságban, Szlovákiában és Romániában rendelkezik szállodákkal. Mint a hévízi intézmények igazgatója kiemelte, a tulajdonos, az üzemeltető nem változott, a márkanév csupán egy egyértelműsítést jelent.

Nagy Rita- igazgató, Thermal Hotel, Thermal Hotel Aqua: „A tulajdonosainknak Európa-szerte nagyon sok szállodája van és különbözőtípusú szállodák vannak. Vannak klasszikus városiak, vannak gyógytényezőket használó házak, vannak üdülőszállodák. Márkanévben is szerették volna ezt egyértelműsíteni, hogy ki mit foglal, vagy éppen hova kerül. És úgy döntöttek, hogy a Danubius nevet a city szállodák, tehát a városi szállodák fogják megtartani a jövőre nézve, a gyógytényezőket használó házakat pedig nem csak Magyarországon, hanem Európa-szerte a jövőben Ensana márkanév alatt találják meg a vendégek.”

Az ENSANA gyógyszállodák fő célkitűzése a helyi gyógyító természeti erőforrásokat ötvözni a modern orvostudomány szakértelmével. A Hévízi Thermal Hotel és az Aqua eddig is az egészséget és a gyógyulást tartotta fő szempontnak és ez természetesen a jövőben sem változik majd.

Vajda Márta- gyógyászati vezető: „Munkánkat továbbra is a hévízi természetes erőforrásokra építjük, mint a hévízi víz és a hévízi iszap. Nagyon lényeges szerepet kap a gyógyulás mellett a megelőzés, a feltöltődés, a testi-lelki ellazulás. Csomagjainkban megjelenik egy újfajta kezeléstípus, a funkcionális tréning. Ez egy aktív tornaprogram, melyet vendégeink gyógytornász fizioterapeuták segítségével sajátítanak el és a kúra befejezése után az otthonukban továbbra is tudják végezni ezeket a gyakorlatokat.”

Ezen kívül egyéb területeken is még inkább a természetességen lesz a hangsúly a jövőben, ez megújult ételkínálatot és új kozmetikai termékeket és szolgáltatásokat is jelent.

Kapcsolat

8380 Hévíz, Széchenyi út. 29.

+36 30 207 7456

Szolgáltatónk:

znet logo

Itt talál minket:

© 2016 - 2019 . Hévízi Televízió. Minden jog fenntartva!