HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TELEVÍZIÓ

8380 Hévíz, Széchenyi utca 29.

+36 30 207 7456

facebook

hétfő, 04 november 2019 15:20

Pontosztozkodás

Hévíz – Komárom 2:2

 

A labdarúgó NB III. Nyugati csoportjának 13. fordulójában, szép őszi napsütésben a zöld mezes Hévíz a Komárom csapatát fogadta. A mérkőzés érdekessége volt, hogy ezúttal női játékvezető irányította a mérkőzést. A Hévíznek égetően szüksége volt a pontokra, hiszen a bajnokság eddig nem hozott sok sikert a csapatnak.

Az első félidőt a vendégek kezdték jobban. Az első tíz percben többet birtokolták a labdát a komáromiak. A sorozatos vendégtámadások a 22. percben értek góllá. Az egykori válogatott Kenesei szabadrúgását a hévízi sorfal kézzel hárította, Kulcsár Katalin játékvezető azonnal 11-es ítélt. A büntetőt Kenesei belőtte, így 0-1 volt az állás. Az első félidő lefújása előtt Németh Erik lövése elkerülte a komáromiak kapuját, így az eredmény nem változott a szünet előtt.

A térfélcsere után a hazaiak kapusának Czirjéknek a védései kellettek ahhoz, hogy ne növelje előnyét a Komárom.

A 60. percben fordulat történt a pályán! Egy hazai ellentámadásból Bontó gólt rúgott és máris 1-1-et mutatott az eredményjelző tábla. A kiegyenlítés után megélénkült a játék, magára talált a hazai gárda. A 64. percben a folyamatos hévízi nyomás ellenére szép kontrát vezettek a vendégek, de szerencse a hazaiak mellett állt, így maradt az 1 - 1.

A harcos játéknak köszönhetően a hévíziek előtt felcsillant a győzelem reménye: a 73. percben ismét Bontó tört kapura és a csatár újra eredményes volt. 2 - 1

Megfordította az eredményt a Hévíz! A Zala megyeiekre szinte varázsütésként hatott a második gól, felszabadultan, hatékonyan fociztak! A 88. percben a csereként beállt Vass növelhette volna csapata előnyét, de óriási helyzetét nem tudta gólra váltani. Továbbra is maradt a 2 - 1

A Hévíz már-már győzelmet ünnepelhetett volna, de a komáromiak nem adták fel a mérkőzést! A 91. percben a vendég Végh gólt lőtt, ezzel megmentette csapatának az egyik pontot. A Hévíz ismét a rendes játékidő utáni hosszabbításban hullajtott el pontokat, hiszen a végeredmény  2 - 2 lett.

A Hévíz legközelebb november 17-én a Kossuth utcai sportpályán fogadja a Puskás Akadémia FC II. csapatát.

Kapcsolat

8380 Hévíz, Széchenyi út. 29.

+36 30 207 7456

Szolgáltatónk:

znet logo

Itt talál minket:

© 2016 - 2019 . Hévízi Televízió. Minden jog fenntartva!