HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TELEVÍZIÓ

8380 Hévíz, Széchenyi utca 29.

+36 30 207 7456

facebook

péntek, 06 december 2019 10:59

Egy cipősdoboznyi szeretet karácsonyra!

Több helyen várják a cipősdobozba csomagolt felajánlásokat Hévízen.

 

A tavalyi évhez hasonlóan idén is több helyen várják a cipősdobozba csomagolt ajándékokat Hévízen. A Macchiato kávézó 2018-as akciója nagy sikerrel zárult, ezért idén újra megszervezik a gyűjtést, hogy néhány környékbeli, rászoruló kisgyermek karácsonyát szebbé tegyék. A felajánlások a Teréz Anya Szociális Integrált Intézmény Család- és Gyermekjóléti Szolgálatának segítségével hévízi és cserszegtomaji hátrányos helyzetű gyerekeknek fognak ünnepi pillanatokat varázsolni. Az adományokat december 20-ig várják a kávézóba.

Mihalicz Diána - üzletvezető, Macchiato Caffe & Lounge: „Szerettünk volna ezzel azoknak a családoknak, legfőképp gyerekeknek boldog ünnepeket szerezni, akiknek nem jutnak hozzá a szülei ahhoz, hogy megajándékozzák őket. Ezért ide gyűjtöttük mi a csomagokat cipősdobozokba ezeket az ajándékokat, amiket be kell csomagolni és rá kell írni, hogy milyen korú kisfiú vagy kislánynak szánják. Fogadunk ruhákat, játékokat, édességeket és élelmiszereket is”

A Hotel Carbona is jótékony célokra gyűjti a gondosan becsomagolt felajánlásokat, hiszen ők a Baptista Szeretetszolgálat Cipősdoboz akciójához csatlakoztak és a hotel aulájában várják a jótékony adományokat.

Kiss Éva - programszervező, NaturMed Hotel Carbona:  „A dobozokat december 19.-én viszik el, előre nem tudjuk, hogy hová. A tavalyit tudom elmondani. Tavaly - de minden évben jó helyre kerül- egy Somogy megyei kistelepülés óvodájába került, ahonnan kaptuk visszajelzést is. Küldtek hozzánk egy nagyon kedves levelet fényképekkel, ez tényleg egy szívet melengető dolog”

A felajánlásokat mindkét helyre hasonló módon várják: a játékot, édességet, ruhaneműt cipősdobozokba kell tenni, amiket igényesen be kell csomagolni és rá kell írni, hogy mennyi idős és milyen nemű gyerek karácsonyfája alá szánják azt.

Kapcsolat

8380 Hévíz, Széchenyi út. 29.

+36 30 207 7456

Szolgáltatónk:

znet logo

Itt talál minket:

© 2016 - 2020 . Hévízi Televízió. Minden jog fenntartva!