HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TELEVÍZIÓ

8380 Hévíz, Széchenyi utca 29.

+36 30 207 7456

facebook

hétfő, 06 január 2020 12:57

Dixie dallamok nyitották az újévet

Teltházas újévköszöntő koncertet adott a Happy Dixieland Band Hévíz.

 

Teltházas újévköszöntő koncertet adott a Városháza Dísztermében Hévíz zenekara, a Happy Dixieland Band. A formáció annak idején 2011-ben alakult a Boldog Békeidők Hévíze elnevezésű rendezvényre, ám a zenészek olyannyira megtalálták a közös hangot, hogy azóta is járják az országot, de külföldre is többször elvitték már a dixie muzsikát és ezzel együtt városunk jó hírét.  A zenekar 2019-ben is számos koncerten örvendeztette meg a közönséget, miközben a formáción belül személyi változások is történtek. Bardon Ivett énekesnővel és Lenkei-Major Lilla harsonás hölggyel egészült ki a csapat.

Lenkei-Major Lilla- harsonás: „Én klasszikus zenész vagyok alapvetően, a jazzisták viccesen szomorú zenészeknek szoktak minket hívni. Én már a középiskolai tanulmányaim alatt játszottam big bandben és ott megismerkedtem a műfajjal és nagyon tetszett. Nagyon örülök, hogy van egy ilyen lehetőség, hogy új vizeken is kipróbálhatom magam. Mindig van kihívás és ennek nagyon örülök.”

Az újévköszöntő estén is garantált volt a jó hangulat, melyet hazai és külföldi örökzöld dallamok, filmslágerek biztosítottak. Részben a már jól megszokott dalokkal készültek, de újdonságokat is hallhatott a közönség.

Babos Lajos- a zenekar vezetője: „Természetesen mindig szeretnénk újabb dalokkal megörvendeztetni a közönséget,úgyhogy újabb dalok is szerepelnek a műsoron, de természetesen vannak újabb nóták is, e új köntösben, kicsit ráncfelvarráson estek át. Úgyhogy ezeket a nótákat el kell játszani, mert a közönség már elvárja tőlünk.”

Babos Lajos hozzá tette: 2020-ban is szeretnék minél szélesebb körben megmutatni azt a hangzásvilágot és stílust, amit ők képviselnek, hiszen úgy látják, a dixieland muzsikát ma is minden korosztály kedveli.

A Happy Dixieland Band Hévíz újévköszöntő koncertjét Önök is megtekinthetik a Hévízi Televízió január 12-i, Hévízi Hétvége című műsorában.

Kapcsolat

8380 Hévíz, Széchenyi út. 29.

+36 30 207 7456

Szolgáltatónk:

znet logo

Itt talál minket:

© 2016 - 2020 . Hévízi Televízió. Minden jog fenntartva!