HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TELEVÍZIÓ

8380 Hévíz, Széchenyi utca 29.

+36 30 207 7456

facebook

csütörtök, 09 január 2020 15:22

Adjon Isten minden szépet…

Újévköszöntő fogadást tartottak a Hévízi Városházán.

 

Újévköszöntő fogadást tartottak Hévízen, a Városháza Dísztermében. Az eseményre többek között a megye vezetőit, a térség polgármestereit, a város intézményeinek igazgatóit és az egyházak elöljáróit várták. Papp Gábor polgármester köszöntőjében felidézte a 2019-es évet, mint elmondta, számos olyan fejlesztés valósult meg a városban, melyre mindannyian büszkék lehetünk. Hangsúlyozta: a 2020-as év is hasonlóan mozgalmas lesz, hiszen számos nagyberuházás indul el, mint például a buszpályaudvar kitelepítése, a Deák tér és a Schulhof sétány felújítása, de megújul a termelői piac és folytatódik a Tóvédelmi program is. És ez csak néhány példa a nagyszabású terveket tekintve.

Papp Gábor- polgármester, Hévíz: „Ha látjuk az egészet egyben, hogy ennek mi lesz a vége és minél előbb be tudjuk ezeket fejezni jó együttműködésekkel és egyéb segítségekkel, akkor azt gondolom, hogy egy még élhetőbb, még modernebb várost kaphatunk, ami mint az itt élőknek, a komfortzónájuknak, mint adott esetben a vállalkozásoknak, a munkaerőpiacnak egy pozitívum lehet. De ugyanezt értem a Hévíz-Balaton Airport fejlesztésére is, szóval türelmet, segítséget és lojalitást kérek a hévízi polgároktól. Hiszen ha az egészet nézzük egyben, azt gondolom, hogy az, ami vár ránk a munka után a végén, az egy óriási eredmény lesz a város számára.”

A fogadáson Nagy Bálint, Keszthely város polgármestere tartott pohárköszöntőt. Kiemelte: a térség további fejlődése csak úgy lehetséges, ha a települések vezetői együtt gondolkodnak és közös célokat tűznek ki maguk elé. Így a jövőben még szorosabb együttműködést szeretnének kialakítani a régióban.

Nagy Bálint- polgármester, Keszthely: „Én azt gondolom, hogy Keszthelynek és Hévíznek nem csak hogy érdemes, de kötelessége is, hogy egy olyan példamutató együttműködést indítson el, amihez, én azt gondolom, jelenleg már minden feltétel adott, úgyhogy innentől a településvezetőkön múlik, hogy mennyire használják ki ezeket az adottságokat és lehetőségeket. Én azt remélem itt az újév elején is, hogy egy olyan példamutató együttműködés tud elindulni, ami nem csak a két településnek lesz kölcsönösen hasznos, hanem olyan példát mutat, amivel valóban az egész térséget és az egész régiót tudjuk települési szinten is erősíteni.” 

Az újévköszöntő fogadáson a hévízi Thrills akusztik duó gondoskodott a jó hangulatról. Az eseményt teljes egészében is megtekinthetik nézőink híradónk után, magazinműsorunkban.

Kapcsolat

8380 Hévíz, Széchenyi út. 29.

+36 30 207 7456

Szolgáltatónk:

znet logo

Itt talál minket:

© 2016 - 2020 . Hévízi Televízió. Minden jog fenntartva!