HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TELEVÍZIÓ

8380 Hévíz, Széchenyi utca 29.

+36 30 207 7456

facebook

csütörtök, 06 február 2020 12:45

Főtanácsadóként folytatja a munkát

H. Horváth Orsolya továbbra is Hévíz turizmusáért dolgozik.

 

Horváth Orsolya, a Hévízi Turisztikai Nonprofit Kft. volt ügyvezető igazgatója, február 1-től az önkormányzatnál folytatja a munkát főtanácsadóként. Így egy másik munkakörben ugyan, de továbbra is Hévíz turizmusáért dolgozik majd.

H. Horváth Orsolya- főtanácsadó, Hévíz Város Önkormányzata: „Első sorban nemzetközi és projekt területeken fogom segíteni a közös gondolkodást és a munkát, figyelve továbbra is arra, hogy a város teljes szolgáltatói palettája megtalálja ebben az érdekeit és mindannyiunk számára előnyös és pozitív fejlesztési folyamatok menjenek végbe a következő egy-két évben.”

Mint Papp Gábor polgármester elmondta, az új pozíció létrehozását hosszas szakmai mérlegelés előzte meg, a változás pedig új fejlődési lehetőségeket jelenthet.  

Papp Gábor- polgármester, Hévíz: „Tovább szeretnénk lépni, ez vonatkozik akár a nemzetközi kapcsolatokra, a nemzetközi projektekre. Hévíz turizmusát tovább kell erősítenünk. Egy kiváló szakembert nyertünk meg a turisztikai nonprofit kft. élére is. Tehát erősödtünk gyakorlatilag, ez az alapvető célunk.”

Horváth Orsolya több mint 10 éve tevékenykedik a hévízi turizmusban, így nagy tapasztalatokkal rendelkezik, melyeket elmondása szerint a jövőben is az együtt gondolkodás jegyében szeretne kamatoztatni. A változás csupán annyi, hogy ezt ezentúl az önkormányzat berkein belül teszi.

Utoljára frissítve: csütörtök, 06 február 2020 12:54

Kapcsolat

8380 Hévíz, Széchenyi út. 29.

+36 30 207 7456

Szolgáltatónk:

T Com

Itt talál minket:

© 2016 - 2020 . Hévízi Televízió. Minden jog fenntartva!