HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TELEVÍZIÓ

8380 Hévíz, Széchenyi utca 29.

+36 30 207 7456

facebook

szerda, 12 február 2020 10:10

Moziklubra várták a filmrajongókat

Különleges alkotásokat mutatnak be a Fontana Filmszínházban.

 

Hétvégén vette kezdetét az első Moziklub a hévízi Fontana Filmszínházban. A kezdeményezésre havi rendszerességgel, minden hónap második szombatján várják a mozirajongókat, kortól-nemtől függetlenül. Mint a mozi vezetőjétől megtudtuk, különleges alkotásokat hoznak el a nézőknek, akár a jelenleg futó produkciók közül, melyekről a nézők a vetítés végén eszmét cserélhetnek. Igény szerint a későbbiekben találkozhatnak a filmrajongók olyan alkotásokkal is, amik a hévízi moziban nincsenek műsoron.  

Az első nyilvános vetítést Herman Katalin, a Művelődési Központ igazgatója nyitotta meg.

Hermann Katalin- a Művelődési Központ igazgatója: „A TV-ben gyakorlatilag az összes film elérhető mostanára már, hiszen az okos tévék akár le is tudják tölteni a filmeket, azonban a hatalmas nagy vászon, a nagy távolság, a nagy tér, a jó hangzás, azért azt otthon senki nem tudja produkálni.”

Elsőre a Tőrbe ejtve című alkotást mutatták be a mozirajongóknak. A film egy klasszikus krimi történetet dolgoz fel. Humorral fűszerezve, jó szereplőgárdával tökéletes választás lehet szombat délelőtti programnak.

Domján Zsombor- a Fontana Filmszínház vezetője: „Az ötlete onnan jött, hogy szeretnék egy mozis közösséget kialakítani, összetartás filmkedvelő emberekkel, ami után a filmről nemcsak egyszerűen bejönnek a terembe, megnézik, hazamennek, hanem kilehet beszélni esetleg mindenféle gondot, technikai megoldást, hogyha van rá igény.”

Az újszerű kezdeményezéshez kapcsolódóan a kisebb korosztályra is gondolt a mozi vezetősége. Így a hónap minden negyedik szombatján a Fontana Matinéra várják a gyermek közönséget, ahol a filmvetítést követően kézműves foglalkozáson is részt vehetnek. Elsőként február 22-én a Mancs Őrjárat: Vigyázz, kész, mancs című filmet, és a Jégvarázs második részét tekinthetik meg a kisebbek.

Kapcsolat

8380 Hévíz, Széchenyi út. 29.

+36 30 207 7456

Szolgáltatónk:

T Com

Itt talál minket:

© 2016 - 2020 . Hévízi Televízió. Minden jog fenntartva!