HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TELEVÍZIÓ

8380 Hévíz, Széchenyi utca 29.

+36 30 207 7456

facebook

csütörtök, 19 március 2020 12:06

Felfüggesztik az edzéseket is

Határozatlan ideig csak online tartanak edzéseket a Hévízi Sportkör szakosztályai.

 

A koronavírus miatt határozatlan ideig nem tartanak edzéseket a Hévízi Sportkör szakosztályai. Az asztalitenisz, íjász, kézilabda, kosárlabda, labdarúgás, lovaglás, ökölvívás és sakk szakosztályokban sportoló utánpótlás és felnőtt játékosoknak interneten fognak személyre szabott edzésterveket küldeni a szünet ideje alatt.

Szabó Imre – elnök, Hévízi Sportkör:Azt kértem a szakosztályvezetőktől, hogy online edzésprogramok folyamatos biztosításával teremtsük meg a feltételeit annak, hogy a gyerekek és felnőttek is megfelelő állapotba tudják tartani magukat. Ha a bajnoki rendszer a vírushelyzet jobbrafordulásával elindul, akkor olyan állapotban legyen mindenki, hogy ezt folytatni tudjuk. Másrészről a saját egészségünk megőrzése is rendkívül fontos”

Szabó Imre kifejtette, hogy az edzésprogramok egyedül a kosárlabda csapat esetében kérdésesek, hiszen a szövetség lezárta a 2019-2020-as bajnokságot, így szerződést kellett bontani a csapat edzőivel. A többi szakosztály esetében otthon, az udvarban végezhető tevékenységeket írnak elő. A képzés tartalmazni fog elméleti tananyagot is, így az adott sportághoz technikai és taktikai szempontból is közelebb kerülnek a sportolók.

Szabó Imre: „Miután a kézilabda- és a labdarugó szövetség még csak felfüggesztette a bajnokságot, ezért folyamatosan készülni kell arra, hogy ha olyan helyzet alakul, akkor folytatni tudjuk adott esetben a bajnokságot, de ezt az egészségügyi helyzet fogja alapvetően meghatározni és eldönteni”

A sportkör elnöke hozzátette, az edzőjénél érdeklődjön az otthoni tréning terveivel kapcsolatban mindenki, aki nem kapta azt meg, vagy kérdése van.

Utoljára frissítve: csütörtök, 19 március 2020 12:16

Kapcsolat

8380 Hévíz, Széchenyi út. 29.

+36 30 207 7456

Szolgáltatónk:

T Com

Itt talál minket:

© 2016 - 2020 . Hévízi Televízió. Minden jog fenntartva!