HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TELEVÍZIÓ

8380 Hévíz, Széchenyi utca 29.

+36 30 207 7456

facebook

kedd, 22 november 2016 11:41

5 éves a Táncolda!

Ünnepi összejövetelt tartottak.

 

Megünnepelte 5. születésnapját a Hévízi Élőzenés Táncolda! A jubileumi bálon a tánc mellett idén is a vidámságé és a mosolyé volt a főszerep. A kezdeti fő cél a közösségépítés volt, az összeszokott vidám csapatot látva ezt sikerült is megvalósítani. Mint a táncolda vezetője felidézte: 5 évvel ezelőtt a mozi épületében kezdték el az összejöveteleket, akkor még csak 5-6 fővel, ma pedig a Deák téri Klubteremben már 20-25 fő találkozik rendszeresen kéthetente, hogy feltöltődjön a mozgás és a jó társaság által.

Soborné Mosolygó Liám- a Táncolda vezetője

"Teret és lehetőséget ad arra, hogy az idősebb korosztály is jól érezze magát, és tudjon töltekezni, hiszen a tánc az gyógyít, szépít és életenergiával tölt fel. És hát fiatalít, mese nincs, itt mindenki húsz éves."

 A Táncolda vezetője hozzátette még, a helyieken kvíül gyakran térnek be hozzájuk fürdővendégek is, van már, aki a programhoz igazítja hévízi pihenését. Mint mondják, a tófürdő egyedülálló vize gyógyítja a testüket, a hétfő esti táncolás pedig ugyanezt teszi a lelkükkel. S hogy mi köti össze ezeket az embereket? Elmondásuk szerint a jókedv és a tánc szeretete, és ma már az 5 év alatt szorossá vált barátságok is. Szabóné Barna Erzsébet a kezdetek óta tagja a csoportnak. Szerinte még ennél is többről szólnak ezek az alkalmak.

Szabóné Barna Erzsébet

"Nagyon szeretünk táncolni, de azon kívül, hogy táncolunk, közben ismeretterjesztésben is van részünk. Mert a Liám mindig nagyon szépen össze állítja a programot a táncos blokkok között. Nagyon sok új emberrel ismerkedünk az ország különböző részeiből, sőt, Európa különböző országaiból is."

A születésnapi Táncolda mint minden évben, idén is rendhagyó kereteket öltött. Több program is színesítette az estet, így volt verses köszöntő, és divatbemutatóval is készültek a csapat hölgy tagjai. Ezen kívül pedig természetesen a születésnapi tortsa sem maradhatott el.

Kapcsolat

8380 Hévíz, Széchenyi út. 29.

+36 30 207 7456

Szolgáltatónk:

znet logo

Itt talál minket:

© 2016 - 2019 . Hévízi Televízió. Minden jog fenntartva!