HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TV

HÉVÍZI TELEVÍZIÓ

8380 Hévíz, Széchenyi utca 29.

+36 30 207 7456

facebook

kedd, 13 február 2018 14:03

Már popcorn is kapható a hévízi moziban

A mozilátogatók egy régi kívánsága teljesült ezzel.

 

Új szolgáltatással bővült a hévízi mozi, a napokban ugyanis popcorn készítő gépet üzemeltek be az intézményben. Mint a Művelődési Központ vezetőjétől megtudtuk, a mozilátogatók egy régi kívánsága teljesült ezzel. A felújított mozinak tavaly rekord számú, több mint 50.000 látogatója volt, ezért is tartják fontosnak a folyamatos fejlesztéseket a nézői igények figyelembe vételével.

Hermann Katalin- a Hévízi Művelődési Központ vezetője: "Úgy gondoltuk, hogy mindenképp érdemes lenne ebbe a vállalkozásba bele fognia a művelődési központnak . Valami olyan megoldást próbáltunk keresni, hogy azért valami kis csoki meg üdítő is legyen, illetve ami nagy sztár az a popcorn, úgyhogy vásároltunk berendezéseket és most megkezdtük a popcorn árusítását itt a moziban. Sokan azért nem jöttek Hévízre moziba, mert nincsen popcorn. Úgyhogy most a legkiválóbb minőségű popcornt kínáljuk eladásra, úgyhogy szeretettel várunk mindenkit."

Mint a mozi vezetője elmondta, ugyan csak pár napja árusítanak pattogatott kukoricát, már most nagyon népszerű a termék, szinte minden néző vásárol egy adagot.

Szaknyéri András- a mozi vezetője: "Az igazi visszajelzés az, hogy ki kellett cserélni egy nagyobbra már az első hétvégén. Kipróbáltunk egy kisebb gépet, hogy ezzel egy új szolgáltatást indítunk, de kiderült már az első hétvégén, A szabadság ötven árnyalatánál, hogy bizony az egy kicsi gép és ma már egy igazi, ami a plázákban van. Tehát minden ugyanaz, ami a plázákban van."

A kukorica árusítása minden nap, a mozi nyitva tartásával párhuzamosan zajlik. Tervezik még egy kisebb gép beüzemelését is, abban csokoládés popcorn fog készülni. Ezen kívül egy automatából egyéb édesség és üdítő is vásárolható az előtérben. A mozi vezetése hangsúlyozta: egy átmeneti időszak után, március elejétől már csak a moziban megvásárolt termékeket vihetik be a terembe a nézők. 2018-ban ezen kívül pedig rendkívül jó filmek is hozzá járulnak ahhoz, hogy jó okunk legyen ellátogatni a Fontana Moziba.

Kapcsolat

8380 Hévíz, Széchenyi út. 29.

+36 30 207 7456

Szolgáltatónk:

znet logo

Itt talál minket:

© 2016 - 2019 . Hévízi Televízió. Minden jog fenntartva!