+36 30 207 7456
8380 Hévíz, Széchenyi utca 29.
hévízi televízió
kezdőlap / hírek / Idézzük fel együtt a boldog békeidőket!
2024. április 19. péntek 08:13
Idézzük fel együtt a boldog békeidőket!
A hagyományok őrzése és a közösségépítés jegyében a helyiek aktív részvételére is számítanak a szervezők a jövő hétvégi Boldog Békeidők Hévíze fesztivál napjaiban. Divatbemutató, kosztümös felvonulás, zenés programok jellemzik majd ezt az időszakot. Több programelemből is kivehetjük a részünket, minél színesebb rendezvényt biztosítva ezzel a város vendégeinek.

Tizenkettedik alkalommal szervezik meg jövő hétvégén városunk egyik legikonikusabb rendezvényét, a Boldog Békeidők Hévíze fesztivált, mellyel a város virágkorát, az 1860-as évektől az 1930-as évekig terjedő időszakot elevenítik fel. A boldog békeidők hangulatát megidéző programsorozatra még jelentkezhetnek azok, akik aktívan is szeretnének rajta részt venni.

Miklós Beatrix- elnök, Hévíz Turisztikai Egyesület: „Várjuk a jelentkezőket két helyszínre is. Pénteken a zenepavilonnál egy divatbemutató lesz, ahol nagyon sok szeretettel várjuk azokat a jelentkezőket még mindig, akik ezen az Oszkár-gálán szeretnének részt venni és bemutatni a ruhájukat, amiről néhány soros szöveget is publikálunk majd. Ezen kívül a szombati nagy felvonulásra még mindig várjuk a jelentkezőket, lehetnek cégek, magánszemélyek, baráti társaságok. Fontos, hogy a program fél 4-kor indul a Városháza elől, így előtte szeretnénk kérni a jelentkezőket, még akár közvetlen előtte is jöhetnek. Táblát azoknak tudunk biztosítani, akik szerdán jelentkeznek erre a rendezvényre.”

A háromnapos rendezvény egyik leglátványosabb pontja minden bizonnyal a kosztümös felvonulás lesz, az érdeklődők a Kossuth Lajos utca- Festetics tér- dr. Schulhof Vilmos sétány útvonalon tekinthetik meg a jelmezeseket. Cél a hagyományok őrzése és a közösségépítés, de az is, hogy a városba érkezőket minél színesebb program várja. Természetesen a felvonuláson kívül is várják majd érdekes programok a vendégeket. 

Miklós Beatrix- elnök, Hévíz Turisztikai Egyesület: „Lesz egy nagykoncert a színpadon, a Rákóczi utcában szombaton este, Kozma Orsi lesz a vendégünk. illetve vasárnap is várjuk a vendégeket sok szeretettel a Tófürdő körbüféjénél lévő épületénél egy vacsoraszínházi előadásra. Ha ide valaki kosztümben érkezik, meglepetéssel várjuk őt.”

Egyéb zenés programokkal, fotópontokkal és korabeli autókkal is találkozhatnak a városunkba látogatók ezekben a napokban. A XII. Boldog Békeidők Hévíze részletes programját megtalálják a heviz.hu oldalon és a közösségi média felületein is. 

további híreink
legfrissebb adásunk
A Hévízi TV 2024. ápr. 30-i adása
partnereink
Hirdetés