+36 30 207 7456
8380 Hévíz, Széchenyi utca 29.
hévízi televízió
kezdőlap / hírek / Idén 30 éves a szövetség
2024. március 22. péntek 10:40 - Hévíz
Idén 30 éves a szövetség
Megtartotta hagyományos éves közgyűlését a Hévízi Szobakiadók Szövetsége. Értékelték a 2023-as évet, szó esett az idei tervekről és különböző informatív előadásokat is meghallgathattak a tagok.

Megtartotta soron következő közgyűlését a Hévízi Szobakiadók Szövetsége, az eseménynek a Hotel Carbona adott otthont. A napirendi pontok között szerepelt a szövetség tavalyi évének értékelése. A beszámolóban elhangzott: 2023-ban is sikeresen tartották a kapcsolatot az országos érdekvédelmi szervezetekkel, több hazai és külföldi vásáron is részt vettek, a szakmai munka mellett pedig a tagoknak lehetőségük nyílt a kikapcsolódásra is közösségépítő kirándulások alkalmával. A 2024-es évnek hasonló tervekkel vágtak neki.

Bruncsicsné Szekér Andrea - elnök, Hévízi Szobakiadók Szövetsége: „Idén sikerült már egy külföldi vásáron részt vennünk, Szlovéniában voltunk, illetve április elején fogunk Ausztriába, Klagenfurtba menni. Reméljük, ott elérjük azt a közönséget, akiket szeretnénk itt Hévízen látni a vendégeink között. Ugyancsak idén ismét megrendezésre kerül Kecskeméten a kiállítás, ahova ismét meghívást kaptunk. Oda mindenképp szeretnénk elmenni. A kirándulásokat ismét megszervezzük."

A napirendi pontok között szerepelt az ellenőrző bizottság beszámolója, új partnerek bemutatkozása és különböző informatív előadások is, például a város idei marketing- és programtervéről.

Pálffy Tamás- ügyvezető igazgató, Hévízi Turisztikai Nonprofit Kft.: „A szobakiadók Hévíz egyik legfontosabb civil szervezete, hiszen Hévíz alapvetően a turizmusról szól. Éppen ezért a Hévízi Turisztikai Nonprofit Kft. is szoros kapcsolatban áll a szövetséggel. Amikor marketing-megbeszélést tartunk, vagy taggyűlést, minden esetben meghívjuk a szobakiadók képviselőjét és egyeztetjük a terveinket. Hiszen nagyon fontos, hogy egy marketingtervet úgy állítsunk össze, hogy mind a szobakiadók, szállodák, egyéb szolgáltatók számára megfelelő legyen. A mai napon is erről lesz szó, hogy mit terveztünk a marketing terén és milyen programokkal készülünk az évben.”

A jelenleg 221 tagot számláló szövetség NEA-pályázaton 400.000 forintot nyert el, ezt a szervezet 30. születésnapja alkalmából szeretnék felhasználni, az alapítás évfordulója ősszel lesz- hangzott el a közgyűlésen.

további híreink
legfrissebb adásunk
A Hévízi TV 2024. ápr. 26-i adása
partnereink
Hirdetés