+36 30 207 7456
8380 Hévíz, Széchenyi utca 29.
hévízi televízió
kezdőlap / hírek / Már online is foglalhatunk időpontot
2024. március 29. péntek 10:14
Már online is foglalhatunk időpontot
Március elején vezette be a hévízi kórház, hogy online, e-mail útján is kérhetnek időpontot a páciensek a különböző kezelésekre. Ezzel még gördülékenyebb lett a bejelentkezés, a lehetőséget sokan kihasználják.

Március elejétől elérhető a fürdőgyógyászati ellátások online foglalása a Hévízi Szent András Reumakórházban. A szolgáltatás bevezetésével a vezetőség a digitális világ adta lehetőségeket szeretné még jobban kihasználni a minél gördülékenyebb ellátás érdekében.

Dr. Holléné Dr. Mándó Zsuzsanna- főigazgató, Hévízi Szent András Reumakórház:„Bármely reumatológus vagy ortopéd szakorvos írhat ki fizioterápiás kezeléseket akár a hévízi gyógyfürdőbe is, kiírhatja mondjuk ezt Gyulán. A betegnek sokkal egyszerűbb az, ha online elküldi ezt a kiírt kezelőlapot, megkapja a kezelések beosztását szintén e-mail segítségével és ő már úgy tudja szervezni az életét.”

A foglalás ezen módja szinte minden fürdőgyógyászati és fizioterápiás kezelés esetén alkalmazható, mára már a betegek nagy része választja ezt az utat, amikor a hévízi kórházba szeretne jönni. Amennyiben nem felel meg a páciensek az időpont, természetesen módosításra vagy lemondásra is van lehetőség e-mail útján. Ezen kívül az esetleg hiányosan kitöltött kezelőlapok pótlását is azonnal tudják kérni a kórház munkatársai. A részleteket a spaheviz.hu oldalon is megtalálják.

A főigazgató kérdésünkre azt is elmondta: a természetes gyógykezelések egyre népszerűbbek, az emberek pedig talán egyre tudatosabbak, ha az egészségük megőrzéséről, betegségek megelőzéséről van szó.

Dr. Holléné Dr. Mándó Zsuzsanna- főigazgató, Hévízi Szent András Reumakórház:„Igénylik ezeket a kezelés-sorozatokat. Máskor ilyenkor azért a tél végével kevesebb volt a vendég, kicsit kisebb volt az igénybevétel. Ezt most nem mondhatjuk el, sokan jönnek. Ami érdekes, hogy egyre több középkorú és fiatalabb korosztályú jelenik meg, mert messze nem igaz az, hogy Hévízt csak az idősebb generáció látogatja, hanem a fiatalok is megjelennek. Hiszen ha belegondolunk, 5-10 év iskolapadban ülés és egy ülő életmód már előhozza ezeket a problémákat."

A tájékoztatás jegyében az intézményben betegedukációs előadásokat is szerveznek, illetve újdonságnak számít, hogy rehabilitációs mentor segíti a betegek eligazodását a különböző egészségügyi támogatások körében.

további híreink
legfrissebb adásunk
A Hévízi TV 2024. ápr. 26-i adása
partnereink
Hirdetés