+36 30 207 7456
8380 Hévíz, Széchenyi utca 29.
hévízi televízió
kezdőlap / hírek / Sorsfordító választás előtt
2024. április 5. péntek 13:30
Sorsfordító választás előtt
Hévíz számára sorsfordító a júniusi önkormányzati választás, jelentette ki pénteki sajtótájékoztatóján Nagy Bálint államtitkár, országgyűlési képviselő, aki bemutatta a Fidesz-KDNP színeiben induló jelölteket. A politikus szerint nehéz évek vannak a fürdőváros mögött, ezért valódi megújulásra van szükség.

A legfontosabb, hogy hasznos, érdemi és kölcsönös kommunikáció alakuljon ki a város vezetői, illetve az itt élők között, szögezte le Nagy Bálint. Úgy folytatta, sok feladat áll Hévíz előtt annak érdekében, hogy a település visszaszerezze régi fényét, rangját, ehhez pedig olyan polgármesterre és képviselőkre van szükség, akik a meglévő problémákat képesek megoldani, együttműködésben dolgozva a kormányzattal. Szerinte jó és alkalmas jelölteket ajánlanak a választóknak.

Nagy Bálint államtitkár, országgyűlési képviselő: „Lényegében minden, Hévíz számára fontos szegmens közvetlenül vagy közvetetten lefedett általuk. A lendület, az együttműködés, s talán a legfontosabb: a közös tudás és akarat megvan bennük, hogy Hévíz vezetését a hévíziekkel közösen, az ő véleményük alapján lássák el. Az egyeztetésekre alapozva kell stratégiákat alkotni: az együttműködés minden sikernek az alapja.”

Vértesaljai László polgármesterjelöltkiemelte:a Fidesz-KDNP csapata határozott, döntésképes, szakértő emberekből áll, akik életükkel és munkájukkal már eddig is bizonyítottak, értéket teremtettek.Kiemelte:mindannyiuk számára Hévíz megújítása a fontos.

Vértesaljai László arról is beszélt, a helyiek három fontos területet határoztak meg beszélgetéseik során. A leglényegesebb a megkezdett belvárosi beruházás befejezése annak érdekében, hogy Hévíz szívében ne éktelenkedjen egy torzó tájseb. Kijelentette, ezt rendezvénytérként mielőbb vissza kell adni a város polgárainak és az idelátogató vendégeknek.

Vértesaljai László polgármesterjelölt: „A második legfontosabb és legtöbbször emlegetett téma a közterek állapota. Laczkó Mária nevét említve mindenki emlékszik arra az időszakra, amikor az ő munkája nyomán ez a város virágzott. Ezt szeretnénk visszahozni. Büszkék vagyunk a Gamesz munkatársaira s elvégzett munkájukra, nem ebben keresendő a probléma. Sokkal inkább rendszerszintű átalakulásra, virágos koncepcióra, új stratégiára van szükség.”

A harmadik stratégiai terület a parkolás. Vértesaljai László azt mondta, teljes változásra – például egységesítésre, egyszerűsítésre – van szükség.

A sajtótájékoztatón bemutatták a Fidesz-KDNP képviselőjelöltjeit.  Június 9-én SüténéTüttő Beáta, Kovácsné Fodor Andrea, Laczkó Mária, Gelencsér János, Fisli István és Bognár Balázs indul a szövetség színeiben.

további híreink
legfrissebb adásunk
A Hévízi TV 2024. ápr. 26-i adása
partnereink
Hirdetés