+36 30 207 7456
8380 Hévíz, Széchenyi utca 29.
hévízi televízió
kezdőlap / hírek / Választási programismertető az Egregyi Múzeumkertben
2024. április 16. kedd 10:56
Választási programismertető az Egregyi Múzeumkertben
Néhány napja hivatalosan is bejelentette indulását a polgármesteri címért Naszádos Péter. A jelölt és csapata, a képviselői helyekért induló hatfős szakértői gárda vasárnap személyesen is találkozott az érdeklődőkkel, az egregyi Múzeumkertben tartott családi pikniken, ahol ismertették programjuk főbb pontjait.

Vasárnap kora délután bemutatkozott az indulását hivatalossá tévő Naszádos Péter független polgármesterjelölt és csapata az Egregyi múzeumkertben rendezett összejövetelen, melyen sok érdeklődő és szimpatizáns jelent meg, hogy az eddig a közösségi oldalakon terjedő célokról tájékozódjon. A polgármesterjelölt a program kampánynyitó elnevezését pontosította: családi piknikre és programismertető beszédre hívták a hévízieket.

Naszádos Péter polgármesterjelölt Eljöttek ma ide több százan, hogy megvédjem ezt a várost, a földjét, a vizét és a népét, és én így fogok tenni. Sokat vitatkozunk arról, hogy mi Hévíz első számú erőforrása. A vize, a tava, a hoteljai? Pedig a válasz egyszerű. A hévíziek. Hévíziek, akik itt élnek, és nap mint nap hozzátesznek ehhez a városhoz, és nem elvesznek belőle. Azzal, hogyha megvédem őket, hogyha képviselem őket, és képviseljük egymást, lesz Hévíz száz év múlva is, hogyha mi már nem leszünk.

A polgármesterjelölt szerint ugyanis a fő kérdés az: lesz-e Hévíz 100 év múlva. Ahhoz, hogy legyen, ma kell összefogniuk a helyieknek, és egymásban bízva, magukra támaszkodva kell megoldaniuk a város égető problémáit, melyek közül többet konkrétan is említett, a maga és csapata céljaként.

Naszádos Péter polgármesterjelölt Kifizetjük a hitelünket, lebontjuk a régi buszmegállót, a helyére fogunk csinálni egy rendezvényteret, Egregynek újra lesz óvodája, szeretnénk egy közösségi teret a fiataloknak, hogy a fiatalok újra jól érezzék magukat itt. Nem csak a kampányban szeretnénk foglalkozni az idősebbekkel. Át szeretném nézni a város vagyonát és a város vagyonának változásait, és újra szeretném teremteni ezt a vagyont. És emellett úgy gondolom, hogy minden hévízit szeretnénk képviselni.

A jelenleg még képviselőként dolgozó polgármesterjelölt a konkrétumok között említette még, hogy a parkolás kérdését is megoldaná a csapata.

A beszéd után a Naszádos Péter mellett induló, a csapatát alkotó képviselőjelöltek mutatkoztak be a színpadon. Biczó Klára , Halász Éva, dr. Keserű Áron,  Mörkné Győrvári Henriette,  Szabó Balázs és Torsa Dániel  ismertették hévízi kötődésüket, szakmai tapasztalataikat, s  felvázolták, milyen szakterületekkel foglalkoznának megválasztásuk esetén, és milyen tervekkel vágnának a munkába.

Az esemény végén a családi piknik megjelölésnek megfelelően kötetlen beszélgetéseket folytattak jelöltek és jelenlévők.

további híreink
legfrissebb adásunk
A Hévízi TV 2024. ápr. 26-i adása
partnereink
Hirdetés